Aanvullende diensten

Lossen van containers en vrachtwagens met persoonlijke beschermingsmiddelen.

In onderstaande gevallen kan het nodig zijn om containers of vrachtwagens die teveel gas bevatten, met persoonlijke beschermingsmiddelen te lossen:

  • Het ontgassingsproces verloopt te traag, of is niet succesvol.
  • De klant wil meteen over de goederen kunnen beschikken (spoedzending).
  • Behandeling van met ethyleenoxide gesteriliseerde producten.

Ventileren/ontgassen van met ethyleenoxide gesteriliseerde medische producten.

Medische goederen die met ethyleenoxide zijn gesteriliseerd, kunnen in onze ventilatieloods worden opgeslagen en geventileerd. Indien gewenst kunnen we ook de folie verwijderen, waardoor het ontgassingsproces sneller verloopt.    

Gasmeting voorafgaande aan een fysieke douane controle (Fyco Controle)

De douane eist dat er een gasmeting plaatsvindt direct voorafgaand aan een fysieke controle. Wij voeren deze metingen graag voor u uit in het zuiden van Nederland.

Assistentie tijdens fysieke douanecontroles (Fyco Controles)

De douane zal de fysieke controle niet uitvoeren indien containers teveel gas bevatten. Door onze tussenkomst kan de douane in veel gevallen toch op een veilige manier de controle uitvoeren en de zending vervolgens vrijgeven. Hierdoor kan de klant (na ontgassing) snel over de goederen beschikken. Wij kunnen de container eventueel gedeeltelijk (met persoonlijke beschermingsmiddelen) lossen. Het is ook mogelijk dat we de verpakkingen van de op te nemen goederen openen en aanvullend in producten metingen uitvoeren, voordat de douane de fysieke controle uitvoert (maatwerk).

 

Doe maar duurzaam - Van Tienen Group

Bel mij terug: