Van Tienen Milieuadvies B.V. is al jaren een betrouwbare dienstverlener op het gebied van gasmetingen en ontgassingen van zeecontainers. Ons dienstenpakket is in de loop der jaren gegroeid waardoor wij van mening zijn dat “milieuadvies” niet meer past bij ons huidige aanbod van diensten. Daarom hebben wij besloten om onze naam te wijzigen in Van Tienen Group. De nieuwe naam biedt ons tevens op internationaal gebied meer mogelijkheden om onze activiteiten zichtbaar te maken.

De naamsverandering gaat uiteraard gepaard met een verandering van onze huisstijl en een vernieuwde website. U kunt ons vanaf nu vinden via www.vantienengroup.nl. De veranderingen hebben ook geleid tot een vernieuwing van ons wagenpark. Ook op de weg zult u ons dus vanaf nu tegenkomen in een geheel vernieuwd jasje.

Ondanks deze vernieuwingen blijft onze bedrijfsfilosofie onveranderd. Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat het selectief meten van containers op basis van een gedegen risicoanalyse, veel veiliger en goedkoper is dan het meten van alle containers op enkele vaak voorkomende risicostoffen.

Van Tienen Group wagenpark

Van Tienen Group wagenpark